Kamis, 19 November 2015

Apakah Biofeedback dan Bagaimana ia Boleh Manfaat Anda?

Apakah Biofeedback dan Bagaimana ia Boleh Manfaat Anda?

Jadi apa Biofeedback dan bagaimana ia boleh memberi manfaat kepada anda? Biofeedback adalah satu bentuk berkomputer Perubatan Tenaga. Dengan kedatangan biofeedback zaman komputer telah berkembang pesat. Quantum Biofeedback, menggunakan SCIO / Indigo, menggabungkan perisian strap 32 sebagai dicipta oleh Profesor Nelson. Ia adalah Pengurusan Tekanan pakej perisian yang paling komprehensif yang terdapat hari ini.

Pakej ini termasuk kemudahan yang terbaik kaedah penyembuhan yang berbeza dalam perisian. Seorang pengamal mahir mempunyai pelbagai program untuk dipilih untuk membantu pelanggan mereka dalam usaha mereka untuk kembali kepada keadaan asal mereka kesejahteraan atau keseimbangan.

Sistem Indigo menggunakan lima tali selesa dengan sensor yang mengukur Response Electro-Dermal (EDR) pada pergelangan tangan, pergelangan kaki dan dahi. Ia adalah tepat dan cukup sensitif untuk mengukur EDR dan elektro-fisiologi kereaktifan tindak balas tekanan kepada lebih 11,000 tandatangan bertenaga yang kita biasa berinteraksi dengan.

Pada dasarnya Indigo adalah kaunter kekerapan dan penjana. Semua aspek diri kita mempunyai kekerapan yang ideal. Dengan antara muka dengan 'badan elektrik' kami Indigo mampu untuk menyusun sebuah bank data yang besar maklumat yang berkaitan dengan keadaan kesihatan Bertenaga kami. Ini memberikan profil bertenaga daripada kita.

Sebagai antara muka Indigo dengan 'badan elektrik' kami ia juga bertindak sebagai penjana gelombang-bentuk canggih. Ia berfungsi semula kereta api keharmonian kepada badan-badan fizikal dan emosi. Ia menangani tindak balas tekanan yang menyimpang untuk membantu kami mencipta corak lebih padu dan koheren .. Apabila corak tingkah laku kita adalah lebih koheren kita mula berasa lebih baik. Apabila kita berasa lebih baik kita mula untuk menarik lebih baik orang, keadaan dan perkara-perkara kepada kami. Kita mula mengalami lebih aman dan damai di hari kami kepada kehidupan hari.

Biofeedback adalah mengenai memberi kuasa kepada rakyat untuk bertanggungjawab ke atas kesihatan mereka sendiri. Beberapa faedah Quantum Biofeedback termasuk keupayaan lebih baik untuk berehat, tidur yang lebih baik, mengurangkan tekanan, ketegangan dan gemuruh, kesihatan yang lebih baik, pengurangan marah, takut dan kesuraman, kejelasan mental dipertingkatkan dan mengurangkan kesakitan, keletihan dan sakit kepala, untuk menamakan beberapa.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar